Wie is Melissa Ververs?

Ik, Melissa Ververs (1988), heb een grote interesse in het menselijk lichaam en gezonde voeding. Daarnaast houd ik enorm van lezen en reizen. Het liefst met mijn man en onze honden. Mijn andere passie is deze natuurgeneeskundige praktijk en het helpen van mensen met hun lichamelijke en mentale klachten.

Van 2009 tot 2015 heb ik als Diëtist gewerkt. Eerst in een verpleegtehuis en vanaf 2011 als zelfstandige diëtist. Als zelfstandige diëtist heb ik vooral mensen met overgewicht begeleid op weg naar een gezonde levensstijl. Om de verandering blijvend te houden is het mentale stuk heel erg belangrijk. Vandaar dat ik in 2013 begonnen ben met de opleiding tot (stress)coach. Hierdoor kon ik erachter komen waarom het mensen vaak niet lukt om een gezond voedingspatroon vast te houden waardoor ik hun beter kon begeleiden naar een blijvend resultaat.

Body Stress Release

In 2013 kwam ik zelf, door mijn verslechterde gezondheidstoestand, in aanraking met Body Stress Release (BSR). Ik vond de techniek zo fascinerend en de resultaten wonderbaarlijk. Door deze ervaring besloot ik om mij om te scholen tot BSR practitioner. In de winter van 2014 ben ik aan de opleiding begonnen in Engeland.

Bij thuiskomst na bijna een half jaar was mijn lichaam op, ik had te veel van mijn lichaam gevraagd. Klachten waar ik al 9 jaar last van had verergerde en er kwamen steeds meer nieuwe klachten bij. In die 9 jaar had ik al genoeg therapeuten gezien dus wie kon mij nog helpen?! Ook had ik al de nodige diagnoses gekregen zoals; prikkelbaar darmsyndroom, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en beginnende MS. Allemaal diagnoses waar je vrij weinig mee kunt, regulier gezien! Via via kwam ik erachter dat ik de ziekte van Lyme al jaren onder de leden had. Weer een nieuwe diagnose, maar voor mijn wel een signaal dat ik in actie moest komen en het hef in eigen handen moest nemen. Hierdoor ben ik me verder gaan verdiepen in andere technieken zoals bioresonantie, detox, structurele stressvermindering en een mentale aanpak.

De juiste hulp!

Als je chronisch ziek bent is het moeilijk om zonder de juiste hulp de balans weer terug te krijgen in je lichaam. Bioresonantie en ontgiftingsprotocollen kunnen daarbij helpen. Door mijn toenemende interesse in de complementaire zorg kwam de fysische vasculaire therapie van Bemer op mijn pad. Het ontbrekende puzzelstukje in de puzzel. Het geeft mooie resultaten bij stress tot aan genezing van open wonden, maar ondersteunt ook de ontgifting van het lichaam.

Sinds november 2016 voelde ik mij weer goed genoeg om te starten met mijn eigen Body Stress Release praktijk, waar ik de behandeling vaak combineerde met voedingsadviezen en coaching. Sinds juni 2018 bundel ik al mijn kennis en zet ik alle apparaten en therapiën in die voor mij en vele andere geholpen hebben bij hun weg naar genezing!

Ik ben er van overtuigd dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen met de juiste hulp! Die hulp wil ik graag aanreiken naar iedereen die er gebruik van wilt maken!

Opleidingen & Cursussen

Opleidingen & Cursussen Periode
Bemer opleiding 2018
Voeding en Psyche 2017
Detoxcurcus 2017
Bioresonantie opleiding 2016
Body Stress Release 2014-2015
Stresscounseling 2013-2014
Sportdietetiek 2012-2013
Voeding en Dietetiek 2005-2009